Műszaki vizsga

Felkészítés műszaki vizsgára

Ha az autónk műszaki vizsgára készül, jól tesszük, ha igénybe vesszük egy szakműhely vizsgára felkészítő szolgáltatását, amelynek során műszerek segítségével, speciális eszközökkel is átnézik azokat a dolgokat, amiket a műszakin ugyancsak megtesznek majd a vizsgáztatók.

Autószerelés, szerviz

Ide tartozik a fényszórók beállítása: ez egyszerű, de nagyon fontos művelet, melyet a szerelők szükség szerint néhány perc alatt megoldanak. A futómű alkatrészeit az autót felemelve szemrevételezik; a csapágyak, a gömbfejek, a szilentek legyenek rendben, a porvédőgumik ne legyenek szakadtak. És ha már a magasban van a kocsi, a kipufogó is kipipálható a listán – utóbbinál nem baj a felületi korrózió, de átlyukadva nem lehet sehol. A féket, a lengéscsillapítókat próbapadon tesztelik. Nem lehet gond a nem álló helyzetű rögzítésre szolgáló kézifékkel sem. A cserére szoruló alkatrészeket jobb idejekorán eltávolítani, így a műszaki vizsga is problémamentes lesz.

Szervizünk a fenti ellenőrzési folyamatot elvégzi az Ön autóján, a szükséges javításokról, cserékről egyeztetünk, árajánlatot készítünk.