Autóüvegezés

Vállaljuk személygépkocsik, teherautók, autóbuszok szélvédő cseréjét, teljeskörű biztosítási ügyintézéssel. Műhelyünk a szélvédőkből raktárkészlettel rendelkezik a gyakori típusokhoz.

Autóüveg

Néhány gyakori probléma és kérdés, ami szélvédőcsere esetén ügyfeleinkben fel szokott merülni.

Ha nem márkaszerviz végzi a szélvédőcserét, a jármű garanciája akkor sem vész el. A beszerelt gyári üvegekre mi vállaljuk a garanciát.
Gumikéderes szélvédőcsere esetén 10-30 perc elteltével távozhat ügyfelünk. Ha a szélvédőt ragasztani kell a karosszériába, 2-3 órát kell számolni a várakozásra.
A sérülésmentes matricákat – ügyfelünk beleegyezésével – átragasztjuk. Egyéb esetekben az általunk kiállított számlával és a kézbe adott matricával ügyfelünk cseréltetheti azt az illetékes hivatalban.
A ragasztott technológiával szerelt, sérülésmentes kereteket szinte minden esetben meg tudjuk menteni. Ha nem tökéletes a keret, illetve ügyfelünk úgy kívánja, újat szerelünk be.
Kőfelverődésből fakadó szélvédősérülés javítására a kötelező biztosítás nem terjed ki. Az egyéb járműbiztosítások azonban ezt a káreseményt is fedezik, ilyen esetekben a javítás vagy a csere ingyenes.