Autószervíz

Autószervizünk a következő szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére.

Olajcsere: a szükséges anyagokat (a megfelelő olajat, szűrőket) beszerezzük, a fáradtolaj kezeléséről gondoskodunk. Fontos, hogy a jármű számára előírt csereperiódust (javasolt 10.000 km vagy egy év után) feltétlenül tartsuk be!
Futóműjavítás: a sérült futóművek javítása szervizünk egyik fő profilja.
Sérült motor javítása: a motorikusan sérült autókat szervizünkben új életre keltjük.

 

Autószerelés, szerviz
Műszaki vizsga elvégeztetése

Ha az Ön járműve műszaki vizsga előtt áll, javasoljuk, hogy idejében, legalább egy héttel a műszaki lejárta előtt keressen fel minket. Mi elvégezzük az autó teljes átvizsgálását a műszaki vizsa kritériumai alapján. Ha szükséges, a javításokat, cseréket, beállításokat Önnel egyeztetve, előzetes árajánlat adásával elvégezzük. A műszaki vizsga időpontját lefoglaljuk, és az autót elvisszük, majd leműszakiztatva átadjuk Önnek.

Ha úgy érzi, autóján több probléma is akadhat a műszaki vizsga kapcsán, akkor javasoljuk, hogy az egyes tételeket akár már a vizsga előtt néhány hónappal, ütemezetten kezdje el javíttatni. Így nem egy egyszeri, nagy kiadás, hanem több kisebb összeg lesz, amit általában könnyebb kifizetni, és így az autó is biztonságosan közlekedhet, ami a legfontosabb az Ön számára is.